EBRU KÜÇÜKGÖKDEMİR

ebrukgdmr@gmail.com
09 Haziran 2020 Salı
TANIŞMAK İSTER MİSİNİZ?

Bu hafta sizi merak uyandıracak İnsta yenilikler ile tanıştırmak istiyorum. Sosyal medya platformlarından İnstagramda, pandemi nedeniyle yeni oluşumlar gündemde. Anlatacak çok şey var ama ben size bağımsız şeflerin yaratıcı girişimi İnstachef ve Food Order etiketinden bahsedeceğim.

29 Mayıs 2020 Cuma
2020 YAZ MODASI TRENDLERİ VE İNDİRİM TARİHLERİ!

Pandemi dönemi, post pandemi olmak üzere hızlı adımlarla ilerliyor. Yaz geliyor ve sokaklar gün ışığı renkleriyle parlamaya başlayacak. Evde kaldığımız bu süreçte bile ihtiyaçlar ya da alışkanlıklar bizi alışveriş sitelerine yönlendiriyor.

24 Mayıs 2020 Pazar
İYİ BAYRAMLAR

Bence bu bayram o kadar da sıkılmayacağız. Yıllar önce gidilen bayram ziyaretleri, kahve ve baklava anıları, bayramlık kıyafetlerle çekilen kareler ve tabi ki küçüklük anılarımız…

19 Mayıs 2020 Salı
NETFLİX DİZİ ÖNERİLERİ; İŞTE EN İYİ 10 DİZİ

İşte sıkılmadan karantinada Netflix platformunda izleyebileceğiniz diziler!

11 Mayıs 2020 Pazartesi
STRESTEN UZAKLAŞTIRAN İSTANBUL’A YAKIN HAFTA SONU KAÇAMAKLARI

Postpandemi diye adlandırılan normalleşmeye başlanan dönemde ruhumuza iyi gelecek minik kaçamak seyahetler yapmaya ne dersiniz?

03 Mayıs 2020 Pazar
KORONAAAAA SEN Mİ GELDİN?

 Şarkı bestelediğimiz, türlü komik capsler yaptığımız, deli gibi korktuğumuz Covid-19 veya nam-ı diğer koronavirüs. Herkesin sorduğu soru korona ne zaman bitecek? Bu musibet elbet bitecek. Ama görünen o ki artçıları sürecek.