EBRU KÜÇÜKGÖKDEMİR

ebrukgdmr@gmail.com
21 Eylül 2020 Pazartesi
KİMSE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL, MUTLAKA İZLEYİN

You.tube platformu hayatımıza girdi. Televizyon out! oldu. Şimdi daha çok You.Tube zamanı değil mi? O zaman size 2020’de start alan bir programdan bahsetmek istiyorum.

08 Eylül 2020 Salı
BUBBLE TEA VE MAVİ KELEBEK ÇAYI..

Gastronomi dünyasında hala keşfedecek çok şey var. Hadi gelin sizi Bubble Tea ile tanıştırayım.

02 Eylül 2020 Çarşamba
TÜRKİYE’NİN İLKLERİ İZMİR BADEMLER KÖYÜNDE

Kalabalığın veya pahalı işletmelerin olmadığı hem ruhunuza hem bedeninize hitap edecek muhteşem bir köyü anlatmak istiyorum.

08 Ağustos 2020 Cumartesi
İŞTE İNSANLARI BİR ANDA DURDUK YERE MUTLU EDEN OLAYLAR!

Uzun süredir yaşadığımız bu küresel salgın nedeniyle bir mutluluk karmaşası içindeyiz. Çoğu zaman duygularımız değişkenlik gösteriyor. Mutlu olmaya o kadar çok ihtiyacımız var ki, o yüzden bir an önce harekete geçmek enerjimizi yükseltecektir.

22 Temmuz 2020 Çarşamba
2020 ARABA FİYATLARI NASIL? İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARI DÜŞER Mİ?

Özellikle İstanbul gibi büyükşehirler de yaşayanlar için araba olmazsa olmaz. Park yeri, benzin gibi bahaneler ise çok eski de kaldı. Çünkü artık hayatımızın tam merkezine koronayı aldık. Ehliyet, bütçe gibi gerekli koşullara sahipseniz araç sahibi olmamak kaçınılmaz

12 Temmuz 2020 Pazar
KİLO ALAN ANNE ADAYLARININ ZAYIFLAMA DERDİNE DÜŞTÜK!

Hamilelik süresince aldığı kilolar ile gündemden düşmeyen ünlülerin birçoğu eleştiri oklarının hedefi oluyor. Geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili sık karşılaşmadığımız bir olay yaşandı.

07 Temmuz 2020 Salı
İşte yeni güzellik trendleri: Gua sha tekniği, Jade roller ve mucizevi doğal taşlar!

Asyalılar dünyayı şaşırtmaya devam ediyor. Uzakdoğu dolaylarından gençlik ve güzellik sırları açıklanıyor. Gua sha tekniği ve harika doğal taşlarla tanışma vaktimiz geldi.

30 Haziran 2020 Salı
2020'NİN TREND KADIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ MODELLERİ

Bugün radyoda dinlendiğim bir haber beni tekrar tekrar şoka soktu. Amerika’da dezenfektan içen iki kişi öldü ve bir kişide kalıcı körlük oluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir dönemdeyiz. Her birimiz hijyeni korumak adına çaba sarfediyoruz. Ama aşırıyı da kaçmamak ve bilinçsizce hareket etmemek gerekiyor.

22 Haziran 2020 Pazartesi
RUHUMUZA BOTOKS YAPTIRMANIN ZAMANI GELDİ!

Büyümenin getirdiği zorunluluklar bedenimizin yanında ruhumuzu da yoruyor. Çalışma hayatı, evlilik, sorumluluklar derken kendimizi unuttuğumuz gün sayısı çoğalıyor.

15 Haziran 2020 Pazartesi
KURBAN BAYRAMI'NDA ŞEZLONG FİYATINA KARADENİZ TATİLİ!

Kurban Bayramı’nda ne yapılır? Benim tavsiyem serin yaylalar, ovalar, gözleri kamaştıran doğal güzellikler olacak. Evde duvara bakmaktan sıkıldığınız o günlere inat Hey gidi Karadeniz diyelim.