EBRU KÜÇÜKGÖKDEMİR

ebrukgdmr@gmail.com
25 Mart 2021 Perşembe
DJ DİMİTRİ: “COVID-19, GECENİN PARLAYAN IŞIKLARINI DA SÖNDÜRDÜ”

Rum asıllı Türk bir aileden gelen 1987 İstanbul doğumlu Dj Dimitri Perdikaris ile covid-19 pandemi sürecini ve eğlence sektörünü konuştuk.

08 Mart 2021 Pazartesi
KRİSTAL BEYAZININ AYDINLATTIĞI ŞEHİR ARDAHAN

Bendeniz maalesef ülkemin birçok ilini vakit, iş ve bütçe nedeniyle tanıyamamış biri olarak öncelikle mahcubiyetimi bildirmek isterim. Akabinde hem kar kalınlığı hem de soğuğu nedeniyle heyecanlandığım Ardahan ziyaretimden bahsetmek istiyorum. 

08 Şubat 2021 Pazartesi
SEVGİLİLER GÜNÜ

14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl pazar gününe denk geliyor. Sokağa çıkma yasağı olsa da görüntülü konuşarak ve hediyelerle bu günü taçlandırarak harika duygular yaşayabilir ve hissettirebilirsiniz.

10 Ocak 2021 Pazar
11 ŞUBAT İŞ SANAT’TA ‘’DEMİRKENT ÖDÜLLERİ’’

Yıllar yıllar evvel İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olmuştuk. Bizi yeni bir dünya bekliyordu. Kulaktan kulağa duyduğumuz ise “Dünya Gazetesi” okuluydu.

20 Aralık 2020 Pazar
İSRA TAN İLE SÖYLEŞİ; YOGA HAKKINDA 5 SORU 5 CEVAP

Sizi, hayata farklı bir pencere açmanızı sağlayacak Yoga Eğitmeni ve Diyetisyen İsra Tan ile tanıştırmak istiyorum. İsra Tan, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda terapi niteliğindeki yoga ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

18 Aralık 2020 Cuma
SON YOUTUBE VE TİKTOK BÜKÜCÜLERİNDEN; MİKA CAN RAUN

Youtube ve TikTok fenomeni olarak yıldızı parlayan MİKA’nın bu sözünü es geçemezsiniz. Programda ettiği bu söz, tek kelime ile ders verici;  “Bilgisayar ve internetin varsa aç kalmazsın!

09 Aralık 2020 Çarşamba
YENİ YILA ÖZEL YILBAŞI MENÜLERİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde evde kalabalık dost meclisleri kurulamayacağının farkına varalım. Ama bu bizim çekirdek ailemiz ile özel ve keyifli birkaç saat geçirmemize engel değil. Peki sizin yılbaşı menünüz ne? Sizi yormadan kolay ve pratik yemek tarifleri verilmeye başlandı. Siz hangisini seçeceksiniz?

06 Aralık 2020 Pazar
YILBAŞI EV SÜSLEMELERİ VE YENİ YIL HEDİYELERİ

Koronavirüs önlemleri kapsamında getirilen kısıtlamalardan dolayı eğlence mekanlarının kapalı olması, insanları evlerinde yılbaşı hazırlıklarını hızlandırmaya yöneltti.

02 Aralık 2020 Çarşamba
YILBAŞINDA EVDE YENİ YIL TEMALI HANGİ FİLMLERİ İZLEYELİM?

Türkiye’de ise yeni yıl 31 Aralık gecesi 1 Ocak sabahına kadar devam eder. Sadece yeni yılın gelişine “merhaba” demek amacıyla eğlenceler düzenlenir. Peki yılbaşında yeni yıl temalı izlenebilecek hangi filmler var?

08 Ekim 2020 Perşembe
YENİ TREND BAĞ EVİ KAÇAMAKLARI

İstanbul’a yakın noktalarda kaçamak yapma trendleri değişiyor. İşte yeni trend bağ evi tatilleri…