Anasayfa /  Güncel

Yavru kediye tecavüz eden cani üçüncü kez hakim karşısında!

Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan iğrenç olayda tecavüz edilen yavru kedi aynı gün içerisinde yaşamını yitirmiş, yavru kedi'ye tecavüz eden B.Ç isimli cani ise tutuklanmıştı. Yarın Çağlayan'daki İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez hâkim karşısına çıkacak olan B.Ç hakkında hayvan severler en ağır cezanın verilmesini bekliyor.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 01:34

Haziran ayında İstanbul Alibeyköy'de, yavru bir kediye tecavüz ettikten sonra tutuklanan B.Ç, YARIN, 13 EYLÜL, saat 15.00'da, Çağlayan'daki İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez hâkim karşısına çıkıyor. Tecavüze uğradıktan sonra, aynı gün içinde yaşamını yitiren yavru kedi ve her gün cinsel şiddete maruz bırakılan tüm hayvanlar için bir kez daha adalet talep edecek olan 'Hayvan Hakları İzleme Komitesi' duruşmayı yakından takip edecek ve duruşmanın ardından davanın gidişatı hakkında bilgilendirmelerde bulunacak. 

Dava'nın sonucu ile Hayvan Hakları İzleme Komitesi'nin bilgilendirmelerini TRHABERLER ekibi olarak sizlerle paylaşacağız. Ayrıca davanın müdahilleri olarak, Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, Hayvan Hakları ve Etiği Derneği, Hayvanlara Adalet Derneği, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu ve  Marmara Hayvan Hakları Federasyonu yer alıyor.




Yorumlar