Anasayfa /  Güncel

Yaşar Büyükanıt, Bilge Filiz Büyükanıt'ın cenazesine katılamadı

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, rahatsızlığı nedeniyle eşinin cenaze törenine katılamadı. Önceki gün hayata gözlerini yuman Bilge Filiz Büyükanıt, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2019 15:56

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Bilge Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT ARKADAŞINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLAYAMADI
İstanbul'da bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Büyükanıt önceki gün hayatını kaybetti. Filiz Büyükanıt için öğle namazına müteakip Büyük Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yaşar Büyükanıt'ın rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadığı öğrenildi.

ÇOCUKLARI VE TORUNLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Cenaze töreninde Yaşar ve Filiz Büyükanıt'ın kızları Bengü Büyükanıt Caymaz ile torunları Bengisu ve Sarp Anıt Caymaz, Büyükanıt'ın tabutu başında dakikalarca dua ederek gözyaşı döktü. Damatları Ercan Caymaz da taziyeleri kabul etti. 

BAŞBUĞ VE ENGİN ALAN DA CENAZEDEYDİ
Cenaze törenine 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Eski Genelkurmay başkanları emekli orgeneraller İlker Başbuğ, Hüseyin Kıvrıkoğlu, Eski Özel Kuvvetler Komutanı Engin Alan, Emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

BAKAN AKAR ÇELENK GÖNDERDİ
Genelkrumay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve eşi ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve eşi de çelenk gönderdi. Cenaze namazının ardından Filiz Büyükanıt Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Yorumlar