Anasayfa /  Yaşam

Bu 3 Burçtan Mutlaka Uzak Durun

Burçlar karakter özellikleri konusunda bizlere kritik bilgiler vermekte. Özellikle burçların insanlar üzerindeki etkilerini yorumlarken, kişiler hakkında çok önemli noktalara ulaşıyoruz.

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2017 02:00

Eğer birisiyle sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki burçlar olmamasına dikkat edin. Zira bu burçlar sizlere çok fena çektirebilir.

Koç Burcu

Koç burcu bilindiği üzere dediğim dediktir. Davranışlarından onların bencil olduklarını çok rahat çıkartabilirsiniz. Sorun yaşadığı kişilere kaba ve gaddar davranırlar. Bu sebeple Koç burcu insanlarıyla sorun yaşamamanızı tavsiye ediyoruz.

Akrep Burcu

Akrep burcu insanları hislerini ani ve yoğun yaşarlar. Onlar bir anda sinirlenip, bir anda sakinleşirler. Akrep insanları aslında anlayışlılardır. Ancak yaşadıkları sinir anlarında onlardan bir adım geride durmak sizin açınızdan iyi olacaktır. Çok kıskanç ve kindar davranabilirler. Sürekli sorunları arka plana atarlar. Ancak sorun olduğu anda hepsini gün yüzüne çıkarırlar.

Kova Burcu

Kova burçlarının tartışma esnasında nasıl olacağını kestirmeniz çok zordur. Kişilere göre davranışları çok değişkendir. Sebebini anlamadığınız sinir problemleri yaşayabilirler. Sevmedikleri insanlara karşı aşırı ters davranırlar. Ayrıca tartışmalarda da çok duygusuz hareket ederler. O anda çok sert olabilirler, hislerini belli etmemeye çalışırlar. Ancak problemler geçtiğinde ve sular durulduğunda yaptıklarından çok pişman olurlar. Kova burcunun en büyük problemi de bencil ve kendini beğenmiş olmalarıdır. Her ne kadar bunu göstermemeye çalışsalar da, öylelerdir.


Etiketler burçlar Kova Burcu
Yorumlar