Anasayfa /  Yaşam

Ünlüler 19 yaşındaki milyonerin peşinde !

Henüz lise yıllarında ticarete atılan 19 yaşındaki Benjamin Kickz, şimdi milyoner olarak birçok ünlüyü peşinde sürüklüyor.

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 18:34

19 yaşındaki Benjamin Kickz, henüz lisedeyken ticarete atılmaya karar verdi. Şimdi ise ülkenin en zenginleri listesine giren genç bir milyoner.

Dünya 19 yaşındaki Benjamin Kickz ve onun şöhrete tırmanışını konuşuyor.

Asıl adı Benjamin Kapelushnik olan Benjamin Kickz, henüz 15 yaşında annesinin ona sınırlı sayıda üretilen spor ayakkabılar almasıyla bunu ticarete dönüştürebileceğini düşündü.

Benjamin bununla birlikte özel ayakkabılar almaya başladı, babası onun 'deli' olduğunu düşündü. Ancak sonrasında elindekini 1000 dolara satınca şöhretin kapılarını aralamaya başladı.





Kısa süre sonra kendisini ünlü şarkıcı DJ Khaled'in keşfetmesiyle beraber dünyaca tanınmaya başladı.

Benjamin ile iş ortaklığı da kuran DJ Khaled, onu Drake, Travis Scott gibi ünlülerle tanıştırdı ve sonrasında devamı geldi.

Pek çok ünlü isim Benjamin'e ulaşarak sınırlı sayıda üretilen veya koleksiyon ürünü olan spor ayakkabılarından alabilmek için yüklü miktarda para vermeye başladı.

Ünlüler dışında 'herkesin' ulaşabileceği ayakkabıları sattığı sneakerdon sitesi ile 1 milyon dolar'dan fazla para kazandı.

Boomin' sloganı ile büyük sükse yapan Benjamin, bu kelimeyle özel tişört ve sweatshirtler hazırlayarak kazancını büyüttü.

Ünlülere yaptığı ayakkabıları ne kadar sattığını ve satıştan ne kadar kazandığını ise belirtmiyor.

Ancak kadınların Christian Louboutin, Dior gibi markalara verdiği paraları düşününce yaptığı işin oldukça normal olduğunu belirtiyor.

Sosyal medyada ünü her geçen gün artan Benjamin, 780 bin takipçisi ile Instagram'da da fenomen olma yolunda ilerliyor.


Etiketler Benjamin Kickz
Yorumlar