Anasayfa /  Yaşam

Semih Varol Kim? (Semih Varol ve sevgilisi) Semih Varol öldü mü?

Sosyal medya fenomenlerinden Semih Varol'un kaza haberi sonrası herkes Semih Varol öldü mü? sorusunu soruyor. Peki Semih Varol kim ve Semih Varol ve sevgilisi kim işte detaylar.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 12:37

Semih Varol'un kaza haberi sonrası herkes Semih Varol öldü mü? sorusunu soruyor. Peki Semih Varol kim ve Semih Varol ve sevgilisi kim? İşte tüm bu soruların yanıtları.

Sosyal medya fenomeni Semih Varol trafik kazası geçirdi. Kazayı yara almadan atlatan sosyal medya fenomeni Semih Varol, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Peki, Semih Varol kimdir? İşte detaylar

Semih Varol, 1996 yılında Bartın’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan Semih Varol, web tasarım programcılığı bölümünde eğitim gördü.Sosyal medya paylaşımlarına üniversite yıllarında başlayan Semih Varol, kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşan bir fenomen haline geldi. Kim Milyoner Olmak İster, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programlarına da yarışmacı olarak katılan Semih Varol’un ‘’Başkası Olma Kendin Ol’’ isimli bir kitabı var.

SEMİH VAROL VE SEVGİLİSİ ELİF MERVE DOĞAN KİM?

Semih Varol'un sevgilisi Elif Merve Doğan da trafik kazasında araçta bulunuyordu.


Yorumlar