Anasayfa /  Yaşam

Prof. Dr. Dedeoğlu'nun vefat haberine düzeltme!

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 16:32

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun vefat ettiği haberlerin ardından gazeteci Nuh Albayrak'tan açıklama geldi. Albayrak, Dedeoğlu'nun cihaza bağlı olarak yaşadığını belirtti. 

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun sağlık durumundaki ciddiyet devam ediyor. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyat edilen Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin, "Son durum, ortak kararla destek ünitesinden çekip kendi doğal akışı içerisinde sonuç beklenecek." dedi. 

Geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyat edilen Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Prof. Dr. Dedeoğlu'nun tedavi gördüğü Şişli Florence Nightingale Hastanesi'ne gelerek, eşi Hasan Basri Dedeoğlu ve yakınlarıyla görüştü.

Sabah Dedeoğlu'nun ağabeyi ile görüştüğünü, sonrasında hastaneye gelirken "ölüm" iddialarıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Albayrak, "Ben yoldayken bir son dakika bilgisi paylaşıldı. Ben yola çıkmadan önce de abisiyle görüştüm, 'Bir değişiklik yok.' demişti. Telefonu kapattım, son dakikalar başladı. Tekrar aradım, 'Bir değişiklik mi oldu?' diye sordum, 'Hayır olmadı, bizim de haberimiz yok.' dedi." ifadelerini kullandı.



Hastaneye geldikten sonra Dedeoğlu'nun yakınlarıyla görüştüğünü, görüşme esnasında Başhekim Dr. Okan Özçeker'in odaya gelerek aileye bilgi verdiğini kaydeden Albayrak, "Son durum, ortak kararla destek ünitesinden çekip kendi doğal akışı içerisinde sonuç beklenecek" dedi.



Beril hocamın rahatsızlığını başından bu yana yakından takip ediyoruz. An itibariyle de hastanedeyim; eşi ve yakınlarıyla birlikteyiz.
Hocam cihaza bağlı olarak yaşıyor.
Nereden kaynaklandığını bilmediğimiz yanlış haberler konusunda hastane yönetimi de açıklama tapacak.

— NUH ALBAYRAK (@NuhAlbayrak) March 13, 2019








Yorumlar