Anasayfa /  Yaşam

Mevlid Kandili mesajları (En güzel kandil mesajları)

19 Kasım Pazartesi gününe denk gelen Mevlid Kandili için herkes sevdiklerine mesajlar atarak kandillerini kutluyor. En güzel Mevlid Kandili mesajları bu haberde.

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 12:18

Mevlid Kandili için herkes sevdiklerine mesajlar atarak kandillerini kutluyor. İşte kullanabileceğiniz en güzel ve en anlamlı Mevlid Kandili mesajları.

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2018

19 Kasım Pazartesi günü bir önemli günü daha idrak edeceğiz. Mübarek Mevlid Kandili'ne özel kısa, uzun, dua dolu ve resimli kandil mesajları seçenekleri trhaberler.com'da.

KANDİL MESAJLARI

Bugün için sevdiklerinize sosyal medya veya başka bir platform üzerinden gönderebileceğiniz 2018 Kandil mesajları seçenekleri için ilerleyiniz...

* "Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir." Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

* Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

* De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

* Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

* Eğilerek yükselmenin adıdır namaz. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

* Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.


Yorumlar