Anasayfa /  Yaşam

Köpek katliamında şüpheliler güvenlik kamerasında!

Ankara'da çok sayıda köpeği zehirleyerek katleden şüphelilerin zehirli etleri poşetler ile taşıdıkları görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 10:22

Ankara'da çok sayıda köpeği zehirleyerek katleden şüphelilerin zehirli etleri poşetler ile taşıdıkları görüntüler ortaya çıktı. 

Ankara Batıkent'te zehirli tavuk etinden yiyen köpeklerin telef olması sonucu yapılan araştırmada köpekleri zehirledikleri iddia edilen Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.'nin poşetleri taşıdıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerin zehirli etleri poşet içerisinde taşıdıkları anlar güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. 



Polis ekipleri, köpeklerin öldüğü yerde yaptıkları incelemede ele geçirilen zehirli etleri incelemeye alınırken etrafta bulunan güvenlik kameralarından da beyaz renkli ticari aracı ve plakasını tespit etti. Ekipler olaya ilişkin incelemelerini sürdürüyor. 

KİRALIK KATİL İDDİASI

Ankara Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi'nde önceki gün zehirlenerek öldürülen köpeklerin sayısı 16'ya yükseldi.  

Yapılan ilk incelemede köpkelere zehirli tavuk etlerinin verildiği belirlenirken, polis bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 

İncele sonucu bölgede oturan Levent Ö.'nün, yanına gelen 2 kişiye para ve içinde zehirli etlerin olduğu poşet verdiği belirlendi. 

Gözaltına alınan Levent Ö.'nün suçlamaları kabul etmediği, görüntülerde yer alan ve kimlikleri Musa D. ve Aydın G. olarak belirlenen kişilerin köpekleri zehirlemiş olabileceğini, o kişileri de tanımadığını söylediği belirtildi.

Polisin gözaltına aldığı ve oto yıkamacılığı yaptıkları belirtilen Musa D. ve Aydın G.'nin de suçlamaları reddederek, "Biz poşetleri Ulus'ta bulduk. Bunları köpeklere verdik. Etlerin zehirli olduğunu bilmiyorduk. Levent Ö.'nün borcu vardı, onu verdi." dedikleri öğrenildi. 

3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ  



Öte yandan soruşturmada gözaltına alınan Levent Ö., Musa D. ve Aaydın G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.




Yorumlar