Anasayfa /  Yaşam

İŞKUR iş ilanları (53 bin personel alımı) Memur Alımı 2019

İş arayan gençlerin umut kapısı İŞKUR, geçtiğimiz günlerde çeşitli kadrolara işçi istihdam edileceğine ilişkin ilan yayınladı. İşte İŞKUR iş ilanları ve 53 bin personel alımı (Memur Alımı 2019)

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 15:08

İş arayan gençlerin umut kapısı İŞKUR, geçtiğimiz günlerde çeşitli kadrolara işçi istihdam edileceğine ilişkin ilan yayınladı. İşte İŞKUR iş ilanları ve 53 bin personel alımı (Memur Alımı 2019) İŞKUR, 53 Bin Personel alımı gerçekleştirecek! 2018 İŞKUR Personel alımı ne zaman? İŞKUR'un bu ilanını gören vatandaşlar İŞKUR personel alımına nasıl başvuru yapılacağını araştırıyor. Peki, başvurular nasıl yapılacak, başvuru detayları neler? İşte ayrıntılar...

İŞKUR PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR resmi internet sayfası iş ilanları kısmından ve İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden başvuru için kimliğinizle birlikte en yakın İl ya da İlçe İŞKUR Müdürlüğüne müracaat edin. İnternet üzerinden başvuru için de aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapılacaktır.

İnternet üzerinden başvuru için linke tıklayınız

2018 BELEDİYE ALIMLARI

Belediyeler ise en az okur yazar olan adaylar arasındna kadrolu işçi alımı yapmaktadır. Kadrolu olarak yapılan alımlarda personeller, belediyeler ile belediyelere bağlı şirketlerde ve il özel idareleri bünyesinde istihdam edilecek.

Belediyelerin kadrolu personel alımı için linke tıklayınız

 


Yorumlar