Anasayfa /  Yaşam

İETT Duyurdu! Toplu Taşımada Kış Tarifesine Geçildi

Yeni eğitim ve öğretim yılına İETT'den de destek geldi. Pazartesi günü toplu taşımaları ücretsiz yapan İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, kış tarifesine geçildiğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 16:30

Yeni eğitim ve öğretim yılına İETT'den de destek geldi. Pazartesi günü toplu taşımaları ücretsiz yapan İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, kış tarifesine geçildiğini duyurdu.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcı olan 17 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma araçları 06.00 – 14.00 saatleri arası öğrencilere ücretsiz oldu.

İETT KIŞ TARİFESİNE GEÇTİ

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, okulların açılması ile birlikte 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçtiğini duyurdu. Yaz döneminde bakımları tamamlanan otobüsler, seferlerine kış tarifesine göre devam edecek. Kış tarifesine bağlı olarak İETT, otobüs ve sefer sayılarını artırıyor. Vatandaş, yeni otobüs seferlerini www.iett.istanbul ve MobİETT uygulamasından öğrenebilir. Okulların açılması ve kış tarifesine uygun olarak İETT filosuna, 4 bin 840 otobüs ve 453 metrobüse ek olarak 349 otobüs ve 90 adet metrobüs ekleyecek.

TOPLU TAŞIMA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıç gününde öğrencilerle velileri düşünen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, aldığı kararla; 17 Eylül 2018 Pazartesi günü 06.00 ile 14.00 saatleri arasında İstanbul kart ücret entegrasyonuna dahilİETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları A.Ş. Vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro İstanbul A.Ş. (Tramvay, Metro, Hafif Metro ve Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) araçları ve Otobüs A.Ş. araçları ücretsiz hizmet verecek.


Etiketler kış tarifesi
Yorumlar