Anasayfa /  Yaşam

Hava durumu uyarısı! Bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Özellikle yurdun iç kısımlarında yağan yoğun kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.. Bazı köy yolları kapanırken, ulaşımda büyük aksamalar meydana geliyor.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2019 19:20

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Özellikle yurdun iç kısımlarında yağan yoğun kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.. Bazı köy yolları kapanırken, ulaşımda büyük aksamalar meydana geliyor. 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinde ilk sıraları zorluyor. Öte yandan yurt genelinde kar yağışının artık yavaş yavaş terketmesi ile birlikte güzel havalarda bekleniyor. Özellikle İstanbul'da yaşayan bireyler İstanbul bugün hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyorları.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Muğla çevreleri, Balıkesir'in kıyı kesimleri, İzmir'in güney ve batı çevreleri ve Aydın'ın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; ülkemiz genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Sabah saatlerinde zirai faaliyetlerin devam ettiği Adana, Osmaniye ve Hatay'da hafif şiddette zirai don tehlikesi bulunduğundan çiftçilerimizin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Balıkesir'in batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL

Parçalı ve az bulutlu zamanla yağışlı olacak.

EGE

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Aydın'ın kıyı kesimlerinin, gece saatlerinden sonra Muğla çevreleri ile İzmir'in güney ve batı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz'in çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hedisesi bekleniyor.


Yorumlar