Anasayfa /  Yaşam

Hakkari'deki hain saldırıdan bir acı haber daha geldi!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda 1 asker ve iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Abone ol
Abone ol 09 Ekim 2018 16:57

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda 1 asker ve iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

YARALI İŞÇİ ŞEHİT OLDU 

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı Üs Bölgesine Kuzey Irak'tan PKK'lı teröristler tarafından füze ile yapılan salıdırda ağır yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan iş makinesi operatörü sivil işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıda şehit olan Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ve ismi açıklanmayan işçi için akşam saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenleneceği belirtildi.

Saldırı, sabah saatlerinde Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs bölgesine yapıldı. Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden PKK'lı teröristlerin 2 adet güdümlü füze ile yaptığı saldırıda, 1 asker ile iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yaralılar tedaviye alınırken, saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı. 

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Emre Güngör'ün (26) acı haberi, memleketi Kırıkkale'ye ulaştı.




Yorumlar