Anasayfa /  Yaşam

Hafta sonu yapılabilecek en keyifli 5 ev aktivitesi

Hafta sonunu sevdiklerinizle huzur dolu geçirin diye, evde yapılabilecek 5 aktiviteyi bir araya getirdik.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2018 23:24

Bütün bir haftayı yoğun ve yorgun geçirdiniz, tek dileğiniz haftayı hızlıca atlatıp, hafta sonunu sevdiklerinizle geçirmek. Siz hafta sonunu huzur dolu geçirin diye, evde yapılabilecek 5 aktiviteyi bir araya getirdik. Keyfiniz bol olsun!

Ev aktiviteler listesinin en huzur dolu olanı, yoga ve meditasyon! Eğer henüz bu ikisinden birini deneyimleme şansınız olmadıysa, internetten videolarını izleyebilir veya telefonunuza uygulamaları indirerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Film, patlamış mısır ve sevdikleriniz... Kulağa sizce de çok hoş gelmiyor mu? Cevabınız ‘evet!’ ise o halde sinema gecesi düzenleyip, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli bir hafta sonu akşamı geçirebilirsiniz.

Kutu oyunlarını kim sevmez? Eğer bol kahkahalı bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız sevdiklerinizle birlikte kutu oyunları oynayabilir, hafta sonunu bolca gülerek geçirebilirsiniz.

Bu hafta sonunu biraz el işlerine vermeye ne dersiniz? Pinterest’in sonsuz ilham verici dünyasından evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir DIY (Kendin yap) projesi seçin ve eskileri yenileyin!

Hafta sonu demek keyif demek, bakım demek, mutluluk demek. O halde bu soğuk kış günlerinde kendinize ekstra özen göstermek isterseniz bir bakım rutini oluşturun. Maskeler, kremler, yağlar... Sizce de kulağa müthiş rahatlatıcı ve keyifli gelmiyor mu?

Bonus: Keyifli bir hafta sonunun en lezzetli taçlandırıcısı hiç şüphesiz sevdiğiniz yemekleri yemek. Bu hafta sonunda kendinizi şımartmak isterseniz Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Şimdi Altın Kulüp'e Özel Burger King'den Whopper Jr Menü Alana İkincisi Bedava! Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Lezzetli kaçamaklar yapmak şimdi daha keyifli.


Yorumlar