Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi izle

FOX TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden aşk, ihtiras, aldatma ve entrika dolu dizi Yasak Elma'nın son bölümü seyirciye Türk dizi tarihinin kült dizisi Aşk-ı Memnu'yu hatırlattı. O detay izleyicini gözünden kaçmadı

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 13:02

FOX TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden aşk, ihtiras, aldatma ve entrika dolu dizi Yasak Elma'nın son bölümü seyirciye Türk dizi tarihinin kült dizisi Aşk-ı Memnu'yu hatırlattı. O detay izleyicini gözünden kaçmadı



Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 2

Yıldız'ın eski sevgilisi Kemal'in diziye dahil olması ile daha da karmaşık bir hal alan olaylar izleyicinin kafasını iyice karıştırmıştı. Eşinin üvey annesi Yıldız ile yakınlaşmak için Kemal'in yalıya taşınması ve yalıda yaşanan yasak aşk akla Aşk-ı Memnu'daki Bihter ile Behlül'ü kaçamaklarını getirdi. 

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 3

Özellikle dizinin son bölümündeki otel sahnesi ise izleyiciye bu kadar da benzerlik olmaz dedirtti.

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 4

 Kocası Halit'in ikinci eşi Yıldız'a ve hala onu seven Kemal'e ders vermek isteyen Yıldız, Kemal'i son kez konuşmak için otele davet eder. 

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 5

Hala Yıldız ile birlikte olma hayali kuran ve Halit'in kızı ile evli olan Kemal ise bu teklifi kaçırmak istemez ve gizlice otele, Yıldız ile buluşmaya gelir. 

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 6

Kemal ile otelde başbaşa bir odaya çıkan Yıldız ağlayarak Kemal'in dudaklarına yapışır ve hala seni çok seviyorum der. Duydukları karışında şok olan Kemal ise Yıldız'ın aşk oyununa inanır ve ona sahip olmak ister. 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 7

Birlikte olmak için hazırlanmaya giden Yıldız yan odaya geçer. Bu arada Kemal çoktan soyunmaya başlamıştır bile. 

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 8

Yıldız ise Kemal'i heyecanlandıracak şekilde sana sürprizim var hazırlanıyorum diyerek yarıçıplak bekleyen Kemal'i daha da sabırsızlandırır. 

 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 9

Yasak Elma'daki bu sahne günün konusu oldu ve diziyi izleyenler tarafından Aşk-ı Memnu çakması olarak yorumalandı. Aşk-ı Memnu'da ise Bihter ile Behlül birlikte olmak için otelde buluşmaya karar vermişlerdi. 

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 10

Peki her bölümü olaylı bir sonla biten dizinin son bölümünde başka neler oldu:  Asuman, Mustafa’yı kızlarından uzak tutmak için elinden geleni yaptı.  

Yasak Elma'nın otelde seks sahnesi Aşk-ı Memnu çakması çıktı! - Sayfa 11

Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya geldi. Alihan, Zeynep’le bir arada olamayacaklarına emin olup, önemli bir karar verdi.  Yıldız, Kemal’den oldukça rahatsız olmaya başladı ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anladı. 


Yorumlar