Anasayfa /  Magazin

Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece beğendiği erkekleri açıkladı

Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece, ekranlardaki en beğendiği erkek yıldızların kim olduğunu açıkladı. Eda Ece listenin başına herkesin hayran olduğu Kıvanç Tatlıtuğ ismini koyarken bir de sürpriz geldi...

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2020 22:34

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan ve Yasak Elma dizisindeki rolüyle milyonların beğenisini kazanan Eda Ece, Instagram hesabı üzerinden kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Eda Ece, "En beğendiğiniz erkek yıldız kim?" sorusuna ise şu sırayla cevap verdi: Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Onur Saylak, Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez ve Kerem Bürsin.

 Bu zamana kadar çok hayal kırıklığı yaşadığını da anlatan Eda Ece sosyal medyadaki hayranlarıyla derleşerek, "Ama kimseye kızamayız bu hayatta çünkü hayat zordur, insan olmak zordur. Hata yapmamak mümkün mü? Yüreği iyi insan tamamdır. Onu da hemen anlarım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes’te forma giyen basketbolcu Buğrahan Tuncer’den kısa bir süre önce ayrılmıştı. Ayrılık sonrası Ece, “Evrenin hayatınızdan çıkardığı insanlar için üzülmeyin, Evren, sizin duymadıklarınızı duyar ve sizin yapamadığınız hamleleri yapar.” göndermesinde bulunmuştu.

Yorumlar