Anasayfa /  Magazin

Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu uyuşuturucu ile yakalandı

Koronavirüs tedbirlerine uymadan arkadaşları ile bir mekanda eğlendikten sonra polis çevirmesine takılan Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu Ayşegül Çınar'ın aracında yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan Çınar ilk ifadesinde, kurtulamadığı eski gayrimeşru ilişkisi olduğu adamın kendisine tuzak kurduğunu öne sürdü ve " Arabamın yedek anahtarı kaybolmuştu, onun aldığını tahmin ediyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2021 16:59

Sözde sanat dünyasındaki gayrimeşru birlikteliklerin sonu yine iğrenç yüzünü gösterdi. Bu ilişkiler, ya şantaj, taciz, tecavüz ya da tehdit ve uyuşturucu gibi bütün rezilliklerin sonucu olarak karşımıza çıktı.

Yahudi menşeili Fox TV dizisi oyuncusu Ayşegül Çınar, Beylikdüzü'nde arkadaşları ile eğlendikten sonra eve döndüğü sırada yolda polis kontrolüne takıldı. İddiaya göre, Çınar'ın aracında yapılan aramada uyuşturucu madde çıktı.

 "Hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım"
Gözaltına alındıktan sonra Etiler karakoluna götürülen genç oyuncu ilk ifadesinde, "Bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım" dedi.

Çınar daha sonra gözyaşları içinde, "Bana kurtulmaya çalıştığım, ama beni sürekli tehdit eden eski erkek arkadaşım tuzak kurdu. Arabamın yedek anahtarı kaybolmuştu, onun aldığını tahmin ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar