Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yasak Elma dizisinde cenazede senaryo hilesi mi yapıldı?

Yasak Elma dizisi yeni gelişmeler ile izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Üst üste yaşanan ayrılıklar sonrasında final iddiaları daha da güçlenen Yasak Elma dizisinin son kurbanı bu sefer Şahika oluyor. Düzenlenen cenaze töreni ile Şahika sonunda toprağa veriliyor.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2021 17:10

Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya’nın ardından bu sefer de Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin ayrılacak olması Yasak Elma izleyenlerini oldukça üzerken daha da yeni gelişmelerin kapının ardında beklediği ve şok dalgasının devam edeceği iddia ediliyor.

Canlandırdığı Şahika karakteriyle Yasak Elma dizisinin efsaneleri arasında yer alan Nesrin Cavadzade içinde izleyenler “Efsaneler asla ölmez” yorumunda bulundu. Dizinde entrikaların kraliçesi olan Şahika’nın öleceği ile ilgili haberlerin ayyuka çıkması sonrasında Nesrin Cavadzade’nin yeni projesinin ne olacağı da şimdiden merak edildi.

Ancak gelen son bir iddia da yayınlanan Yasak Elma 109. bölüm fragmanının tamamen bir senaryo hilesi olduğu da kulislerden sızan haberler arasında yerini aldı.

Yinede Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri 109. bölümde ölerek Yasak Elma’dan ayrılacak. Cenaze töreninden ilk görüntü yeni fragmanda yayınlanırken Cavadzade, yakında sürprizlerle yeniden hayranlarının karşısında olacağını da ihmal etmedi.

 

Yorumlar