Anasayfa /  Foto Galeri

Yasak Elma dizisi sezon finali mi yaptı?

Fox TV ekranlarının dizisi Yasak Elma'nın sezon final yapacağı iddia edildi.Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy iddayı yanıtladı.

Yasak Elma dizisi sezon  finali mi yaptı? - Sayfa 1

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, yayımlanmayınca seyirci panik oldu. Bir anda dizinin izleyicileri 'Yasak Elma neden yok' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Koronavirüs salgınının Türkiye'de de giderek artmasıyla bazı dizi setleri çekimleri ara verdi. Yasak Elma da o dizilerden biri oldu. 

Yasak Elma dizisi sezon  finali mi yaptı? - Sayfa 2

Dizinin başarılı oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece gibi birçok oyuncu, koronavirüs tedbirleri kapsamında dizilerin çekimlerinin durdurulmasını istemişti. Yasak Elma dizisinin yapımcıları, oyuncuların bu çağrısına yanıt verdi ve dizinin çekimleri geçici süre ile durdu.

Yasak Elma dizisi sezon  finali mi yaptı? - Sayfa 3

Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayımlanmaya başlayacağı ise merak konusu oldu. Fakat dizinin yeni bölümleri için resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

Yasak Elma dizisi sezon  finali mi yaptı? - Sayfa 4

Dizinin Yıldız'ı Eda Ece'nin ise arkadaşı şarkıcı Zeynep Bastık ile yaptığı canlı yayın sohbetinde dizi ile ilgili konuştu. 

Eda Ece, canlı yayında dizi hakkında şunları söyledi:

"Sete çıkmadığımız 2 hafta olacak. Bir hafta daha durduk. Herhalde fark etmeden sezon finali yaptık.''

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ise şunları söyledi:

"Sezon finaliyle ilgili alınmış bir karar yok. Bu sezon bir daha başlayamayabiliriz de mayısta çekimlere devam da edebiliriz. Hiçbir şey belli değil"