Anasayfa /  Hava durumu

Yarınki hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da 15 günlük hava durumu!

Meteoroloji'nin yayınladığı hava durumu raporuna göre yarın Trakya bölgesinde ve Çanakkale'de gökgürültülü sağanak yağış görülecek. Yarınki hava durumuna göre yurdun Kuzey Batısında sağanak yağış görülecek. Peki Yarınki hava durumu nasıl olacak? İşte tüm bölgeler ve İstanbul'da 15 günlük hava durumu

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2021 23:05

Yarınki hava durumu, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporuna göre 10 ilde yağış bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklığı daha da düşecek. Peki Yarınki hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? İşte Meteoroloji'nin yarınki hava durumu açıklaması ve İstanbul'da 15 günlük hava durumu.

YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yarınki hava durumu raporuna göre yarın (Pazartesi) hava bulutlu, ilçe ilçe yağmur sürebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir'in kuzey, Çanakkale'nin iç kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Karabük ve Samsun çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yarınki hava durumuna göre; Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında ve genel olarak bulutlu seyredeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

 

Yorumlar