Anasayfa /  Foto Galeri

Yarın okullar tatil mi? Konya ve Ankara’da okullar tatil mi?

Kar yağışı yurda geri döndü. Bugün bazı illerde yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkisiyle okullara ara verildi. Konya'nın Ilgın ilçesinde kar, don ve buzlanma olasılığı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiği bildirildi. Şimdi öğrenciler ve veliler 4 Mart için tatil kararı verilip verilmediğini merak ediyor. Peki, yarın okullar tatil mi? Ankara’da okullar tatil mi? İşte kar tatili haberleri...

Yarın okullar tatil mi? Konya ve Ankara’da okullar tatil mi? - Sayfa 1

Afyonkarahisar, Sinop, Konya, Denizli, Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi ve Isparta'da okullar 3 Mart günü tatil oldu. Kar tatili haberleri ardından yağışların yoğun olduğu bölgelerde 4 Mart için verilen karar merak ediliyor.

Yarın okullar tatil mi? Konya ve Ankara’da okullar tatil mi? - Sayfa 2

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
4 Mart için ilk kar haberi Konya'dan geldi. Konya'nın Yunak ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "İlçe Genelinde Tüm Okullarda 04 Mart 2022 (Cuma) Tam Gün Yüzyüze Eğitime Ara Verilmiştir. " denildi.

Yarın okullar tatil mi? Konya ve Ankara’da okullar tatil mi? - Sayfa 3

Bugün Afyonkarahisar, Muğla, Konya, Denizli, Isparta gibi illerde, il merkezi ve ilçelerde eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Yarın okullar tatil mi? Konya ve Ankara’da okullar tatil mi? - Sayfa 4

3 MART'TA KAR TATİLİ OLAN İLLER
Isparta Valiliği, kar yağışının etkili olması sebebiyle il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Ayrıca açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamile personelin idari izinli sayılacağı bildirildi.

Denizli’nin Kale ilçesinde yoğun kar yağışının ardından 03 Mart 2022 Perşembe günü tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.

Konya'da üç ilçede daha okullar tatil edildi. Yapılan açıklamada "Tuzlukçu, Akşehir ve Yunak ilçelerimizde, kar yağışının yoğun devam etmesi ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek için 3 Mart Perşembe günü (1) gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmesine(halk eğitimi kursları dahil) ve uzaktan eğitim yapılmasına; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.

Sinop Valiliğinden yapılan duyuruda, “İlimizin yüksek kesimlerinde bu geceden itibaren etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 3 Mart tarihinde ilimiz merkez ilçe ve diğer tüm ilçelerimizin taşıma hatlarında taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir” ifadesine yer verildi.