Anasayfa /  Foto Galeri

Yarın hava nasıl olacak? 15 Temmuz Meteoroloji'den il il hava durumu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü,15 Temmuz 2022 Cuma gününün hava durumu tahminlerini paylaştı. Günlük planlarını yapan vatandaşlar hava durumuna göre faaliyetlerini planlıyor ve buna göre hazırlık yapıyorlar. Peki, MGM Meteoroloji 15 Temmuz 2022 Cuma hava durumu nasıl? Yarın yağmur var mı? Yarın hava kaç derece? İşte, yarın'ın hava durumu tahmin raporu ve merak edilen diğer detaylar…

Yarın hava nasıl olacak? 15 Temmuz Meteoroloji'den il il hava durumu.. - Sayfa 1

Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından yayınlandı. Yurt genelinde sıcaklıklar yükselirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak uyarısı yaptı. Son hava durumu değerlendirmelerine göre cuma günü Denizli'nin güneyi, Muğla ve Aydın'ın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Peki, yarın hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 15 Temmuz hava durumu değerlendirmeleri.

Yarın hava nasıl olacak? 15 Temmuz Meteoroloji'den il il hava durumu.. - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğusu ile güneybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bu akşam saatlerinde Denizli'nin güneyi, Muğla ve Aydın'ın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın hava nasıl olacak? 15 Temmuz Meteoroloji'den il il hava durumu.. - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yarın hava nasıl olacak? 15 Temmuz Meteoroloji'den il il hava durumu.. - Sayfa 4

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli, Doğu Anadolu'nun güney ve batısında