Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu

Meteoroloji hava sıcaklığında bir değişiklik beklenmediğini bildirdi. Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Yarın hava nasıl? İşte 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2019 20:10

Meteoroloji, Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceğini bildirdi. Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun Batısı ile Diyarbakır, Manisa, Denizli, Uşak, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Giresun ve Tunceli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Marmara, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Kırıkkale, Uşak ve Yozgat ile Ankara’nın kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın hava nasıl? İşte Marmara Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



BURSA 0°C, 3°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANAKKALE -3°C, 0°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



İSTANBUL 1°C, 3°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KIRKLARELI -4°C, 0°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa, Denizli ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak Uşak çevrelerinde zamanla karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın hava nasıl? İşte Ege Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



A.KARAHISAR -1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



DENİZLİ 4°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) yağmurlu



IZMIR 4°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı



MANISA 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu

AKDENİZ

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yarın hava nasıl? İşte Akdeniz Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



ADANA 7°C, 18°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 8°C, 16°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren yağmurlu



HATAY 8°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ankara, Çankırı Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde hafif yağmur, gece ve sabah saatlerinde Çankırı, Kırıkkale ve Yozgat ve Ankara’nın kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yarın hava nasıl? İşte İç Anadolu Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



ANKARA 0°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmurlu, kuzey çevreleri karla karışık yağmurlu



CANKIRI 0°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmur, gece ve sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KIRIKKALE 1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmur, gece ve sabah saatlerinde karla karışık yağmurlu



KONYA 1°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyılarının yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölgenin batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yarın hava nasıl? İşte Batı Karadeniz Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



BOLU -3°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



DÜZCE 2°C, 5°C



Parçalı bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmurlu



SİNOP 5°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarında yağmur, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yarın hava nasıl? İşte Orta ve Doğu  Karadeniz Bölgesi genelinde 24 Şubat 2019 Pazar hava durumu..



AMASYA 5°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu



ÇORUM 0°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SAMSUN 5°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu



TRABZON 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Tunceli çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -10°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu



KARS -11°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu



MUŞ -8°C, -1°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu



VAN -5°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



DIYARBAKIR 2°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı



GAZIANTEP 4°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



SIIRT 2°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli



ŞANLIURFA 6°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Kuzey Ege’de kuvvetli fırtına; Marmara ile akşam saatlerinde Batı Karadeniz’in batısında fırtına bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz yağmur ve karla karışık yağmurlu, Batı Karadeniz’in batısı kar yağışlı; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), akşam saatlerinde batısı 8 (75 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz’de 2,0 ila 3,0m, akşam saatlerinde Batı Karadeniz’in batısı 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar 8 (75 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar yer yer 3,5m, Görüş: Orta, fırtına anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, Kuzey Ege’nin kuzeyi kar yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (60-75 km/sa), yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar 9 (90 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneydoğudan, gece saatlerinden itibaren kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Kuzey ve Orta Ege’de 4,0 ila 5,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, yarın (Pazar) sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı yer yer 2,5m,Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yer yer puslu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, güneyi güneydoğudan, yarın (Pazar) öğle saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, pus anında orta.


Yorumlar