Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 12.07.2019 Cuma Hava Durumu.

Yarın hava nasıl?Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde hissedilir derecede (3 ila 8 derece)azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.İşte 12.07.2019 Cuma Hava Durumu.

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2019 20:37

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Doğu Akdeniz ile Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Sivas ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Amasya, Tokat, Çorum, Kastamonu, Sinop, Samsun'un iç kesimlerinde, gece Samsun il genelinde, yarın (Cuma) Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bu akşam saatlerinde Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Amasya, Tokat, Çorum, Kastamonu, Sinop, Samsun'un iç kesimlerinde, gece Samsun il genelinde, yarın (Cuma) Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın yarın (Cuma) Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin bu akşam ve yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BALIKESİR 16°C, 26°C



Parçalı bulutlu



BURSA 16°C, 25°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 18°C, 26°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELİ 14°C, 26°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde Kuzey ve İç Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



A.KARAHİSAR 13°C, 26°C



Parçalı, bu akşam saatlerinde çok bulutlu



DENİZLİ 21°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



İZMİR 22°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu



MANİSA 19°C, 31°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş ve Mersin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor



ADANA 25°C, 33°C



Parçalı çok bulutlu, bu akşam Toroslar mevkii, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 27°C, 36°C



Parçalı ve az bulutlu



HATAY 25°C, 32°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ISPARTA 15°C, 29°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri ve Konya'nın Cihanbeyli ilçesinin, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Sivas, Çankırı ve Niğde çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ANKARA 15°C, 26°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde il genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ÇANKIRI 15°C, 25°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra il genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ESKİŞEHİR 14°C, 23°C



Parçalı ve çok bulutlu



SİVAS 15°C, 26°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra il genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Sinop ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



BOLU 12°C, 21°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



DÜZCE 15°C, 24°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİNOP 21°C, 26°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ZONGULDAK 18°C, 24°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz ile yarın (Cuma) Doğu Karadeniz bölümünün yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Amasya, Tokat, Çorum ve Samsun'un iç kesimlerinde, bu gece Samsun çevrelerinde, yarın (Cuma) Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Cuma) Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.



AMASYA 17°C, 25°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



BAYBURT 14°C, 27°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SAMSUN 19°C, 25°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde iç kesimlerinde, gece il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



TRABZON 22°C, 26°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) il genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Tunceli ve Malatya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



ERZURUM 13°C, 27°C



Parçalı bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



MALATYA 22°C, 31°C



Parçalı bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



MUŞ 19°C, 33°C



Az bulutlu



VAN 14°C, 30°C



Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



DİYARBAKIR 21°C, 38°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 22°C, 34°C



Az bulutlu ve açık



SİİRT 25°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 25°C, 38°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde geneli kuzeydoğu, kuzeyi kuzeybatıdan, sabah saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan, öğlen batısı 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı kuzeybatıdan, gece saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece batısı ile sabah saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, gece Doğu Karadeniz’in batısı, sabah doğusu 2,0 ila 3,0m, Görüş; İyi, yağış anında orta,

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, ilk saatlerde doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta,

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece kuzeyi kuzeydoğu, sabah saatlerinden itibaren kuzeyi kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi,

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinde güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerine kadar doğusu güneybatı, gece ve sabah saatlerinde geneli kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinde batısı batıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.


Etiketler yozgat hava durumu
Yorumlar