Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Yargı dizisinin son bölümünde kadın cinayetleri vurgusu gündem oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, 8 Mart öncesi kadın cinayetleriyle ilgili yayınlanan bölümü ile çok beğenildi. Dizide Savcı Derya, 16 yaşında öldürüldüğü düşünülen bir kız çocuğu için, "Tam ve eksiksiz ceza almaları için son nefesimize kadar uğraşacağız" dedi.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2022 13:13

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, 8 Mart öncesi kadın cinayetleriyle ilgili yayınlanan bölümü ile çok beğenildi. Dizide Savcı Derya, 16 yaşında öldürüldüğü düşünülen bir kız çocuğu için, "Tam ve eksiksiz ceza almaları için son nefesimize kadar uğraşacağız" dedi.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisi bu akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi.

8 Mart öncesi kadın cinayetlerine ilişkin mesajlar içeren dizide bu hafta 16 yaşındaki bir kız çocuğuyla ilgili yaşanan gelişmeler ele alındı. Dizinin sosyal medya hesabında yayınlanan sahne, "Tam ve eksiksiz ceza almaları için son nefesimize kadar uğraşacağız." notuyla paylaşıldı. Şükran Ovalı'nın oynadığı Savcı Derya, "Bir insan hayatı söndürmek ne kadar kolay oldu" diyerek "Oğullarını kral gibi yetiştiren anne babalara, istedikleri olmayınca canavarlaşan erkeklere tahammülüm kalmadı" dedi.

Yorumlar