Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 28.Bölüm izle | Yargı 28.Bölüm Fragmanı izle

Yargı 28.Bölüm izle. Yargı 28.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 28.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 10 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 28.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2022 15:52

Yargı 28.Bölüm izle | Yargı 28.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 28.Bölümde de nefes kesecek

YARGI 28.BÖLÜM İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir. Üstelik bu gerçeğin tam kalbinde olan Ceylin’in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz’a ihtiyacı vardır. Ilgaz bu büyük sırrın bilgisine sahipken sevdiği kadına karşı nasıl bir tutum takınacaktır?

Pars ve Eren ikilisinin gizli yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkmıştır. Ilgaz ile yolları kesiştiğinde tüm parçalar onlar için de usul usul yerine oturmuştur. Şimdi herkesin yüzleşmesi gereken meseleler ortaya çıkmışken, kim nasıl bir tavra bürünecektir?

Hayata sımsıkı tutunmak isteyen Ceylin, hayatında ilk büyük kararlar almıştır. Bu kararlarında Ilgaz’ı en yakınında, gücünü aldığı kaynak olarak gören Ceylin, ortaya çıkabilecek olan gerçeklerden henüz habersizdir. Her şeye rağmen yola devam etmek mümkün olabilecek midir?

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar