Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 26.Bölüm izle | Yargı 26.Bölüm 2. Fragmanı izle

Yargı 26.Bölüm izle. Yargı 26.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 26.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 27 Mart Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 26.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 27 Mart 2022 14:47

Yargı 26.Bölüm izle | Yargı 26.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 26.Bölümde de nefeskesecek

YARGI 26.BÖLÜM İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ceylin, kıyafetleri bir görüşte tanımıştır; kimliği belli olmayan ceset, babasına aittir. Şimdiye kadar bir umut beklediği babasını bir daha göremeyecek olmak onu derinden sarsmıştır fakat bu kez yanında onu kucaklayan bir Ilgaz Kaya durmaktadır.

Zafer’in kaybı Erguvan ailesinde olduğu gibi Kaya ailesinde pek çok taşı yerinden oynatmıştır. Böylesi bir kaybın sarsıntıyla uğraşmaya çalışırken, tüm kozlar savaş davullarını vurmaya başlayan Yekta Tilmen’dedir ve onun bu konudaki manevraları merak edilmektedir.

Acısıyla baş etmeye çalışan Ceylin ve ev halkı için cinayeti aydınlatabilmek uğruna tüm herkes seferber olmuştur. Metanetle gerçeğin açığa çıkmasını bekleyen Ceylin için yardım hiç beklemediği bir yerden gelecektir.

Bir yanda kendi ailesinin üzerindeki ölü toprağını anlamlandırmaya çalışan Ilgaz, bir yandan da sevdiği kadının yası ile kahrolmaktadır. Hayatın onlara sunduğu ve pek çok hata ile örülü bu beklenmedik kayıp ikili için yeni bir dönemin kapısını aralayacaktır.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar