Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 19.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 19.Bölüm izle

Yargı 19.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 6 Şubat Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 19.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2022 23:05

Yargı 19.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 19.Bölüm izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 19.Bölümde de nefes kesecek

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sevdiği kadınla birlikte yürümeye başlayan Ilgaz için, önünde mesleki olarak daha önce hiç tecrübe etmediği yeni bir yol açılmıştır. Bu yolda Ceylin’in varlığı ve ona uzattığı el huzur ve güven verse de hiçbir şey kürsünün arkasından gördüğü gibi değildir.

Oğlunun cinayetinin aydınlanması için canhıraş uğraşan Yekta, bir yandan da kontrolünü ne zaman kaybettiğini bilmediği evliliğindeki ihanetin izini sürmeye kararlıdır. Pars’ın geldiğinden beri arasının bir türlü durulmadığı Neva ile yeni bir iletişim kurma zamanı gelmek zorundadır. Erguvan ailesi ise kendi içlerinde çözemedikleri sorunlarla uğraşırken Merdan’ın onlar için hazırladığı plandan habersizdir.

Artık mesleki olarak birlikte yol yürüyen Ilgaz ve Ceylin’i sürpriz bir yeni dava beklemektedir. Yılların ipten adam alır cevval avukatı Ceylin ile dosdoğru, yalan nedir bilmez eski savcı, yeni avukat Ilgaz’ı birbirlerini yeniden tanıyacakları günler beklemektedir.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar