Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 12.Bölüm 2. Fragmanı izle | Yargı 12.Bölüm izle

Yargı 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 5 Aralık Pazar akşamı saat 20.45 itibariyle sizlerle. Yargı 12.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2021 05:34

Yargı 12.Bölüm 2. Fragmanı izle | Yargı 12.Bölüm izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 12.Bölümde de nefes kesecek

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.

Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlarlar. Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakacaktır. Acaba içlerinde derin bir yerden yükselen öfkelerini kontrol edebilecekler midir? Yoksa bu öfke büyük bir yangına mı sebep olacaktır?

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin’in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar. Bu durum onları acımasız bir “keşke”nin kucağına bırakırken; artık ikisini de çok zor tercihler beklemektedir.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar