Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yalnız Kurt 1.Bölüm Ful izle | Yalnız Kurt 2.Bölüm Fragmanı izle

Yalnız Kurt 1.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Yalnız Kurt 1.Bölüm Ful izle.Yalnız Kurt 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yalnız Kurt 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümü 4 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2022 00:33

Yalnız Kurt 1.Bölüm Ful izle | Yalnız Kurt 2.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yalnız Kurt 2.Bölümde de nefes kesecek

YALNIZ KURT 1.BÖLÜM FUL İZLE

YALNIZ KURT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir.

YALNIZ KURT SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar