Anasayfa /  Foto Galeri

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kardeşini görenler şaştı kaldı

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Yalı Çapkını dizisi hem oyuncularıyla hem de senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in kardeşi görenler şaştı kaldı.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kardeşini görenler şaştı kaldı - Sayfa 1

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını, her hafta gündeme damga vurmaya devam ediyor. Başrollerini; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Çetin Tekindor, Gülçin Şantırcıoğlu, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Ersin Arıcı, Doğukan Polat, Beril Pozam ve İrem Altuğ gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kardeşini görenler şaştı kaldı - Sayfa 2

Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemde de sık sık adından söz ettiren Yalı Çapkını dizisinin senaryosu gerçek bir hayat hikayesini ele alıyor. Dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir de son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alırken, Mert Ramazan Demir’in kardeşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kardeşini görenler şaştı kaldı - Sayfa 3

Mert Ramazan Demir’in kardeşi gündem oldu
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını, her hafta gündeme damga vurmaya devam ediyor. Başrollerini; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Çetin Tekindor, Gülçin Şantırcıoğlu, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Ersin Arıcı, Doğukan Polat, Beril Pozam ve İrem Altuğ gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren gündemde de sık sık adından söz ettiren Yalı Çapkını dizisinin senaryosu gerçek bir hayat hikayesini ele alıyor. Dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir de son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alırken, Mert Ramazan Demir’in kardeşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kardeşini görenler şaştı kaldı - Sayfa 4

Kardeşiyle paylaşım yaptı
Ünlü oyuncu son zamanlarda yakışıklığı ve oyunculuğuyla gündem olurken, setten kardeşi Enes Demir ile yaptığı paylaşım da çok konuşuldu. Sosyal medya gündemine damga vuran bu paylaşımın ardından Mert Ramazan Demir’in hayranları da yorum yapamadan geçemedi. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Mert Ramazan Demir’in kardeşini ilk defa görenler sosyal medya üzerinden düşüncelerini dile getirdiler. Sosyal medyada sık sık set pozlarını paylaşan ünlü oyuncunun bu pozları gündemde yerini alırken, kardeşi Enes Demir ile olan paylaşımı da bir hayli dikkat çekti. Kardeşi ile yan yana poz veren Mert Ramazan Demir sosyal medyayı da ikiye böldü. Bir kesim iki kardeşi çok benzetirken, bir kesim de benzemediklerini ifade ettiler.