Anasayfa /  Foto Galeri

Yalı Çapkının ünlü oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda! İşte, şoke eden isim...

Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor 2023 başvuru videosunun ardından yeni bir iddia ortaya çıktı. Reyting rekorları kıran kıran Yalı Çapkını dizisinin başarılı oyuncusuna Acun Ilıcalının Survivor 2023 kadrosu için teklif götürdüğü iddia edildi. Peki Acun Ilıcalının Survivor da görmek istediği hangi ünlü yıldız? İşte haberin detayları...

Yalı Çapkının ünlü oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda! İşte, şoke eden isim... - Sayfa 1

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Survivor, yeni sezonu ve formatıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının yeni sezonunda All-Star Fenomenler formatı olacak.

Yalı Çapkının ünlü oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda! İşte, şoke eden isim... - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezon nefes kesen mücadelelere sahne olan Survivor 2023'ün tanıtımı ise dün akşam yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor 2023 başvuru videosunun ardından, yarışmacı kadrosu araştırılmaya başladı.

Yalı Çapkının ünlü oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda! İşte, şoke eden isim... - Sayfa 3

Takvim.com.tr'de yer alan habere göre, Survivor 2023 için Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in şoförü Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı'ya teklif gittiği iddia edildi. Yalı Çapkını'nın yıldızı ise konuyla ilgili henüz açıklamada bulunmadı.

Yalı Çapkının ünlü oyuncusu Survivor 2023 kadrosunda! İşte, şoke eden isim... - Sayfa 4

ERSİN ARICI KİMDİR?

Ersin Arıcı, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusudur. 1991 tarihinde Şanlıurfa'da doğmuştur. Başarılı oyuncu lisans mezunu ve İstanbul'da ikamet ediyor.Ersin Arıcı, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren yana Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler, Yalı Çapkını gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.