Anasayfa /  Medya

Yalancılar ve Mumları dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi fragmanla duyuruldu!

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Nermin Yıldırım’ın uyarladığı “Yalancılar ve Mumları”nın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2021 17:21

Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. Merakla beklenen tanıtım sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı ve çok beğenildi.

YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI!

Yurt dışında büyük beğeni toplayan BBC yapımı, “Mistresses” dizisinin uyarlaması olan “Yalancılar ve Mumları”, 30 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Heyecanla beklenen dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz’ın yer alacağı belli olmuştu.

Dizide; Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif’e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem’in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır…

Çekimleri devam eden “Yalancılar ve Mumları”, 30 Eylül Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Yorumlar