Anasayfa /  Foto Galeri

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak skandal sözler

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın yine Seren Serengil'i hedef aldı. Seren Serengil'in bikini bölgesini paylaşan Sarnıç ağza alınmayacak sözleriyle tepki çekti.

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak skandal sözler - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde Emre Aşık'ı öldürtmek için cinayet planı yaptığı iddiasıyla hapis cezasına çarptırılan Yağmur Sarnıç, yine rahat durmadı. Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil'i yeniden hedefine oturtan Sarnıç, ağızları açık bırakan sözler sarf etti. Bununla da kalmayan Sarnıç, Seren Serengil'in bikini bölgesini fotoğraflayıp paylaştı

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak skandal sözler - Sayfa 2

Seren Serengil'in vajinasıyla ilgili ağza alınmayacak hakaretler eden Sarnıç bununla da kalmadı Seren Serengil'in bir fotoğrafından bilgini bölgesini kısmını paylaşarak "Bacak aran çok kötü" notunu düştü. Sarnıç'ın yazdıkları bununla da sınırlı kalmadı. Sarnıç, fotoğrafın üzerine iğrendiren sözler yazdı.

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak skandal sözler - Sayfa 3

Çirkin paylaşımıyla tepki çeken Yağmur Sarnıç'a daha önce de Seren Serengil dava açmıştı. Sarnıç, Serengil Serengil'in seneler önceki ''bekaret itirafı'' haberinin gündeme gelmesiyle Serengil'i yerden yere vurmuştu.

Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e ağza alınmayacak skandal sözler - Sayfa 4

Sarnıç'ın Serengil'i hedef alarak "Millete b.k atana kadar kendine bak önce moruk" sözleri de herkesi şoke etti. Seren Serengil’in hayranları bu paylaşımdan sonra Sarnıç'ı Instagram'a şikayet etti.