Anasayfa /  Foto Galeri

Ya İstiklal Ya Ölüm Oyuncuları Kadrosu ve Konusu

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi oyuncuları açıklandı. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant Aline Boz, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Mehmet Özgür ve Altan Erekli yer alacak.Dizi de Atatürk karakterine son olarak Şahsiyet ve Payitaht Abdulhamid dizilerinde yer alan İlker Kızmaz ile anlaşıldı. Çekimlerine 16 ocak 2020 de başlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yönetmeni ise Yasin Uslu olacak..

Ya İstiklal Ya Ölüm Oyuncuları Kadrosu ve Konusu - Sayfa 1

Alina Boz Son olarak Elimi Bırakma dizisi ile Türkiye’nin en önemli kadın başrol oyuncularından biri olmayı başaran Aline Boz da 6 bölümlük Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ile anlaşan oyunculardan biri oldu. Alina Boz 14 Haziran 1998 Rusya doğumludur ve 22 yaşındadır. Cesur Hemşire dizisi ile oyunculuğa başlayan güzel oyuncu Paramparça dizisinde hayat verdiği Hazal karakteri ile ünlenmiştir. Alina Boz Sevdanın Bahçesi dizisinde Defne karakteri ile yer almış ama dizisi tutmamıştır.

Ya İstiklal Ya Ölüm Oyuncuları Kadrosu ve Konusu - Sayfa 2

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Oyuncuları

İlker Kızmaz -Mustafa Kemal Atatürk-
İlker Kızmaz 9 eylül 1975 doğumludur ve 45 yaşındadır. Daha önce bir çok rolde yer alan İlker Kızmaz Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde ilk defa Atatürk rolü ile karşımıza çıkacak. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezunu olan İlker Kızmaz oyuncu olmak isteyince Bahçeşehir Üniversitesinde oyunculuk eğitimleri almış ve başarılı da olmuştur. 2018 de Payitaht: Abdülhamid dizisine Şehzade Mehmet karakteri ile dahil olan İlker Kızmaz daha önce de Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Emir ve Sevda Kuşun Kanadında Tarık karakterler ile yer almıştır. Aslı Türkel ile evli olan İlker Kızmaz’ın Naz Kızmaz adında 3 yaşında bir kızı vardır.

Ya İstiklal Ya Ölüm Oyuncuları Kadrosu ve Konusu - Sayfa 3

Mehmet Özgür -Mehmet Akif Ersoy-
Mehmet Özgür son olarak Söz dizisinde agah karakteri ile yer almıştı ve çok beğenilmişti. Şimdilerde ise Vuslat dizisinde Salih baba karakteri ile yer almıştır. 1970 Antalya doğumlu olan Mehmet Özgür 50 yaşındadır. Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosunda uzun yıllar çalışmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Filinta dizileri Mehmet Özgür’ün televizyonda yıldızlaştığı dizilerdendir. Mehmet özgür Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi birlikte Vuslat dizisinde de oynamaya devam edecek.

Ya İstiklal Ya Ölüm Oyuncuları Kadrosu ve Konusu - Sayfa 4

Birkan Sokullu
1985 yılında İstanbul doğan Birkan Sokullu 35 yaşında Türkiye’nin en yetenekli ve yakışıklı oyuncularından biridir. İlk olarak basketbol kariyerinde yakışıklılığı ile dikkat çekince mankenlik telifi almış ve mankenlik yapmaya başlamıştır. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunu olan yakışıklı oyuncu 2003 Best Model of Turkey  3. sü olarak önemli bir çıkış yakalamıştır. Aslı Enver ve Berrak Tüzünataç  ile aşka yaşayan Birkan Sokullu özellikle Kurt Seyit ve Şura dizisi ile oyunculukta tanınmaya başlamıştır. Birkan Sokullu’nun ünlü olduğu dizi ise Hayat Şarkısı dizisi olmuştur. 2018 de Yüz Yüze, Limit ve Yaşamayanlar dizilerinde oynayan Birkan Sokullu 2019 da Bir Aile Hikayesi dizisinde Berk karakteri ile yer almıştır.