Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Elon Musk'ın oğlunun ismi olay oldu: X Æ A-12

Yeniden baba olan Elon Musk'ın bebeğinin adı sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Elon Musk, bir takipçisinin bebeğin adını sorması üzerine 'X Æ A-12 Musk' adını verdiklerini söyledi.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2020 17:49

Space X’in CEO’su Elon Musk, Twitter hesabından sevgilisi Grimes’ın erkek bir bebek dünyaya getirdiğini duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medyadan veren Elon Musk, bebeklerinin ismini açıklayınca kafalar karıştı. Oğlunun ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Elon Musk, bebeklerine 'X Æ A-12' ismini verecekleri söyledi. Musk'ın isim konusunda ciddi olup olmadığı tartışılırken  X Æ A-12 isminin anlamı merak konusu oldu. 

'X Æ A-12 MUSK' NE DEMEK?

Twitter'daı bir kullanıcı, 'Æ'nin İskandinav alfabesinde 'Ash' (kül) şeklinde telaffuz edildiğini, A-12'nin de istihbarat teşkilatı için inşa edilmiş bir keşif uçağı olan ve Archangel (başmelek) olarak anılan Lockheed A-12'ye gönderme yaptığını iddia etti. Bebeğin adının 'X Ash Archangel' olduğunun öne sürülmesi ardından Musk'ın bu açıklamayı beğenmesi, iddiaların doğru olduğunu düşündürdü. 

Yorumlar