Anasayfa /  Dünya

Wilma Elles hakkında olay iddia: Yurt dışına kaçırdı

Oyuncu Wilme Elles’in eski eşi Kerem Göğüş şoke eden açıklamalarda bulundu. İkiz çocuklarını yurt dışına kaçırarak kendisiyle görüştürmediğini iddia eden Göğüs, ünlü oyuncudan şikayetçi oldu.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2021 17:08

Wilma Elles, başrollerini; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Caroline rolüyle akıllara kazınmıştı.

2011 yılında iş insanı Kerem Göğüş ile nikah masasına oturan Alman asıllı oyuncunun 2015 yılında ikiz bebekleri oldu.

Elles, bir süre önce İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak ikiz çocuklarına tek başına baktığını ve Göğüş'ün kendilerine yardımda bulunmadığını iddia ederek nafaka bağlanmasını talep etmişti. Kerem Göğüs, eski eşi olan oyuncu Wilma Elles’in ikiz çocuklarını kendisiyle görüştürmemek için her yola başvurduğunu söyledi. Göğüş son olarak da ikizleri yurt dışına kaçırdığı iddiasıyla Elles’ten şikayetçi oldu.

WILMA NAFAKA İSTEDİ

Wilma Elles ile eski eşi Kerem Göğüş arasında sular durulmuyor. Elles, bir süre önce İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak ikiz çocuklarına tek başına baktığını ve Göğüş'ün kendilerine yardımda bulunmadığını iddia ederek nafaka bağlanmasını talep etmişti.

'ÇOCUKLARIMI YURT DIŞINA KAÇIRDI'

Taraflar arasında dava devam ederken şoke eden bir gelişme yaşandı. Göğüş, Elles'in Milat ve Melodi isimli ikiz çocuklarını yurt dışına kaçırdığını ileri sürdü.

'EVE GİTTİM KAPIYI AÇMADILAR'

Sabah’ın haberine göre; Göğüş, çocuklarını görmek için daha önce de Elles'in ikamet ettiği Beşiktaş'taki evine gittiğini ikizlerinin bakıcısının kapıyı açmadığını, polisi arayarak çocuklarını görmek için yardım istediğini ifade etti. Göğüş, evin kapısının Elles tarafında kilitlenlediğini polisler tarafından olayın tutanak altına aldığını belirtti. Göğüş, Elles'in yılın yarısını yurt dışında geçirdiğini bu yüzden çocuklarının sesine bile hasret kaldığını da belirtti.

ELLES, AÇIKLAMA YAPMADI

Konuyla ilgili basın mensuplarına konuşan Wilma Elles, avukatıyla bir görüşme yapacağını sonra konuşacağını belirtti.

Yorumlar