Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha! Artık fotoğraflarınıza...

WhatsApp birbirinden farklı özelliklerle kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Yeni özellikler arasında gelecek güncellemeyele kullanıcıların çok hoşuna gidecek bir özellik daha ekleniyor. WhatsApp kullanıcıları fotoğraflarına artık bunu yapabilecekler.

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha! Artık fotoğraflarınıza... - Sayfa 1

Dünyanın en önde gelen popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’la ilgili bomba bir özellik daha beta aşamasında kullanılmaya başlandı. 

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha! Artık fotoğraflarınıza... - Sayfa 2

Her geçen gün eklediği yeni özellikleriyle kendisini geliştiren ve kullanıcıları cezbetmeye devam eden WhatsApp yeni güncellemesiyle gelecek olan özelliği kullanıcıların çok hoşuna gidecek. WhatsApp kullanıcıları bu özelliği mizah açısından da kullanabilecek olması güncellemenin ilgi çekecek olmasının bir diğer özelliği gibi görünüyor.

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha! Artık fotoğraflarınıza... - Sayfa 3

Özellikle WABetainfo tarafından keşfedildi. Keşfedilen bu özellik de kullanıcıların çok hoşuna gidecek gibi gözüküyor. Kullanıcıları bu özellik sayesinde karşı tarafa göndereceği fotoğrafların üzerinde artık bunu da yapabilecekler?

WhatsApp'tan bomba bir özellik daha! Artık fotoğraflarınıza... - Sayfa 4

WhatsApp kullanıcıları yeni gelecek olan özellikle karşı tarafa gönderecekleri fotoğrafın üzerinde istediği sansürlemeyi yapabilecek. İlk defa bir WhatsApp özelliği karşı tarafa gönderilecek olan içeriğin sansürlenmesine olanak tanıyor.