Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'ta yeni yenilik! Görüntülü grup görüşmesi değişiyor

WhatsApp'ta yenilikler devam ediyor. Hatırlarsanız kısa bir süre önce WhatsApp'ta grup görüşmelerinde bir takım değişiklikler olduğu ortaya çıkmıştı. Kullanıcıların çok istediği bir yenilik sonunda devreye girecekti. Sonunda bu gelişmeyle ilgili resmi açıklama geldi.

WhatsApp'ta yeni yenilik! Görüntülü grup görüşmesi değişiyor - Sayfa 1

Koronavirüsünün daha fazla yayılmaması için insanlar evlerine kapandı ve bu süreçte iletişim mesajlaşma uygulamalarıyla sağlanıyor. Tele konferans ve görüntülü grup görüşmelerinde Skype, Zoom ve benzeri uygulamaların adından sıklıkla söz edildi. WhatsApp ise bu konuda rakiplerinin gerisinde kalmıştı, şimdi ise WhatsApp önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce WhatsApp'ta görüntülü grup görüşmelerinde bir takım değişiklikler olacağı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili olarak Facebook'tan resmi açıklama geldi.

WhatsApp'ta yeni yenilik! Görüntülü grup görüşmesi değişiyor - Sayfa 2

2014 yılında WhatsApp'ı satın alan sosyal medya devi Facebook, her geçen gün uygulamaya yeni özellikler ekliyor. Şirket, sadece Google Play Store'da 5 milyardan fazla yüklenmeye sahip olan uygulamasını her geçen gün daha da geliştiriyor.

WhatsApp'ta yeni yenilik! Görüntülü grup görüşmesi değişiyor - Sayfa 3

Facebook, WhatsApp'a yeni özellikler eklemesinin yanı sıra var olan özellikleri de geliştirmeye devam ediyor. İşte bu özelliklerden bir tanesi de grup görüntülü ve sesli konuşma özelliğiydi. Şirket, grup konuşmalarındaki en fazla 4 olan katılımcı sayısını 8'e yükseltiyor.

WhatsApp'ta yeni yenilik! Görüntülü grup görüşmesi değişiyor - Sayfa 4

WhatsApp'ta hâlihazırda grup görüntülü ya da sesli konuşma özelliği bulunuyor ancak bu konuşmalar şu an en fazla 4 katılımcıyla gerçekleştirilebiliyor. Facebook, bugün yaptığı açıklamada bu limiti ikiye katlayarak 8'e çıkaracağını duyurdu. Bu özellik, uygulamanın beta sürümünde de ortaya çıkmıştı.