Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'ta yanlış mesaj derdine son! O özellik sonunda geliyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özelliğin üzerinde sonunda çalışmaya başladığı tespit edildi. İşte haberin detayları...

WhatsApp'ta yanlış mesaj derdine son! O özellik sonunda geliyor - Sayfa 1

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yanlış mesaj göndermeye son verecek özelliği ortaya çıktı. iOS, Android ve masaüstü için yeni geliştirmeler yapan şirketin üzerinde çalıştığı özellik, mesaj düzenlemenize izin verecek. Yani gönderilen mesajlarda düzenleme yapılabilecek. Bu özelliğin WhatsApp kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor.

WhatsApp'ta yanlış mesaj derdine son! O özellik sonunda geliyor - Sayfa 2

İşte mesaj düzenleme özelliğinin ayrıntıları...

WhatsApp'ta yanlış mesaj derdine son! O özellik sonunda geliyor - Sayfa 3

WhatsApp yeni özellik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın son olarak Grup anketleri ve WhatsApp Premium gibi bazı önemli özellikleri geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Fakat şimdi WhatsApp'ın kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özelliğin üzerinde nihayet çalışmaya başladığı tespit edildi. Evet, mesaj düzenleme özelliğinden bahsediyoruz.

WhatsApp'ta yanlış mesaj derdine son! O özellik sonunda geliyor - Sayfa 4

WHATSAPP MESAJ DÜZENLEME İÇİN DÜĞMEYE BASTI
WABetaInfo'ya göre; WhatsApp "mesaj düzenleme" özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde platform nihayet Android, iOS ve Masaüstü kullanıcılarının mesajlarını düzenlemesine imkan sağlayacak.