Anasayfa /  Teknoloji

WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği sona erdi

WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı? Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp uygulamasındaki değişiklik birçok kişi tarafından tepki çekti. 'Çevrimiçi' modunun gözükmemesi nedeniyle çok sayıda WhatsApp kullanıcısı "WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı? WhatsAppWhatsApp son görülme neden görünmüyor? WhatsApp son görülmeyi kapattı mı?" sorusunun yanıtını arıyor.

Abone ol
Abone ol 19 Haziran 2020 20:40

Daha önce son görülme sekmesini gizleme getiren WhatsApp, kullanıcılarının gizliliği için artık çevrimiçi özelliği de devre dışı bırakıyor. Peki WhatsApp son görülme neden görünmüyor? WhatsApp son görülmeyi kapattı mı? WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü? WhatsApp çevrimiçi özelliğini kapattı mı? İşte detaylar...

 

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİNİ KAPATTI MI?
WhatsApp'ta çevrimiçi özelliğinin kapatılmasının ardından çok sayıda kullanıcı bu duruma tepki gösterdi. Peki bundan sonra ne olacak? WhatsApp'ta artık kimse çevrimiçi gözükmeyecek mi? İşte tüm detaylar...

WHATSAPP'TA ÇEVRİMİÇİ DÖNEMİ SONA ERDİ
WhatsApp'a gelen son özellikle 'çevrimiçi' modu dönemi sona erdi. WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği kapatıldı ve artık kimse çevrimiçi gözükmeyecek. Bu durum sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği kapatıldı. Böylelikle kullanıcılar artık birinin çevrimiçi olup olmadığını göremeyecek.

WHATSAPP GÖRÜLDÜ ÖZELLİĞİ DE KAPATILACAK MI?
WhatsApp'A gelen son güncelleme ile birlikte görüldü onayı veren mavi tık uygulaması da ilgi konusu oldu. Peki WhatsApp'da mavi tık kalktı mı? WhatsApp görüldü işaretini kaldırıyor mu?

WHATSAPP MAVİ TIK DA KALKACAK MI?
WhatsApp'a gelen son güncelleme şu an için sadece son görülme ve çevrimiçi özelliğinin kapatılması oldu. Mavi tık ve görüldü özelliğinin kapatılması son güncellemede şimdilik yer almıyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN WHATSAPP AÇILMIYOR?
WhatsApp'a bugün gelen güncelleme ile birlikte son görüldü ve çevrimiçi özelliklerinin kapatılması, uygulama kullanıcıları tarafından WhatsApp çöktü mü, WhatsApp'a neden girilmiyor sorularına cevap aramaya başladı.

 

Yorumlar