Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'ın duyurdu: çevrimiçi durum özelliği sonunda değişiyor!

Whatsapp'tan yeni bir duyuru geldi! Whatsapp çevrimiçi durum özelliğinde değişikliğe gideceğini açıkladı. Bazı kullanıcılar sevinirken bazı kullanıcılar da karşı çıktı. İşte detaylar...

WhatsApp'ın duyurdu: çevrimiçi durum özelliği sonunda değişiyor! - Sayfa 1

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık eskisinden çok daha fazla güncelleniyor, yepyeni özelliklerle donatılırken bazı eski özellikler ise kaldırılıyor. Bu hızın nedeni ise WhatsApp kullanıcı sayısının devasa boyutlara ulaşması ve ihtiyaçların her geçen gün artması.

WhatsApp'ın duyurdu: çevrimiçi durum özelliği sonunda değişiyor! - Sayfa 2

Bu nedenle WhatsApp yepyeni özellikler duyurdu. Bunlardan biri özellikle son görülme tarihinden muzdarip kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. 

Kullanıcılar artık grup konuşmalarından sessiz bir şekilde ayrılabilecek, çevrimiçi durumunu kimin göreceğini kontrol edebilecek ve "bir kez görüntüle" mesajlarında ekran görüntüsü almayı engelleyebilecek.

WhatsApp'ın duyurdu: çevrimiçi durum özelliği sonunda değişiyor! - Sayfa 3

Dünya çapında bir kampanyayla öne çıkarılan yeni özellikler İngiltere'den başlayarak bu aydan itibaren kullanıma girecek.

WhatsApp'ın duyurdu: çevrimiçi durum özelliği sonunda değişiyor! - Sayfa 4

WhatsApp şu anda grup mesajlaşmalarından ayrıldığınızda tüm grup üyelerini uyarıyor. Bu, kimseye fark ettirmeden gruptan ayrılmak isteyenler için kimi zaman bir dramaya dönüşebiliyor. Fakat artık grup yöneticisi dışındaki diğer üyelere haber vermeden ayrılmak mümkün olacak.