Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'a yıllardır kullanıcılar tarafından beklenen bomba özellikler!

Dünyanın en yaygın mesajlaşma platformu olan whatsapp yeni özellikleri ile kullanıcılarını sevindiricek. Gizlilik politikalarına karşı yeni adımlar atan platform yıllardır kullandığımız özellikleri tarihe gömecek cinsten. Peki WhatsApp'ın yeni özellikleri neler? WhatsApp'ta neler değişti? İşte detaylar...

WhatsApp'a yıllardır kullanıcılar tarafından beklenen bomba özellikler! - Sayfa 1

Whatsapp 3 bomba özelliğini duyurdu. Peki bu yeni özellikler neler? WhatsApp’ta neler değişti? İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri haberimizde...

WhatsApp'a yıllardır kullanıcılar tarafından beklenen bomba özellikler! - Sayfa 2

1- ÇEVRİMİÇİ OLDUĞUNUZDA SİZİ KİMLERİN GÖREBİLECEĞİNİ SEÇME

WhatsApp'ın bir diğer yeni özelliği ise çevrimiçi olduğunuzda sizi kimlerin görebileceğini seçme. Bu özellik adından anlaşılacağı üzerine sizin çevrimiçiyken kimlerin görüp göremeyeceğini seçmenizi sağlıyor.

Bu özellik, bu ay tüm kullanıcılara sunulmaya başlayacak.

WhatsApp'a yıllardır kullanıcılar tarafından beklenen bomba özellikler! - Sayfa 3

2- GRUPLARDAN SESSİZCE AYRILMA

WhatsApp'ın getirdiği ilk yeni özellik gruplardan sessizce ayrılma. Çoğu kullanıcı istemediği WhatsApp gruplarından ayrılırken diğer üyelere bildirim gidiyordu. Bu özellik ile sadece grup yöneticileri bilgilendirilecek. Yeni özellik bu ay kullanıcıların hizmetine sunulacak.

WhatsApp'a yıllardır kullanıcılar tarafından beklenen bomba özellikler! - Sayfa 4

3- BİR KEZ GÖRÜNTÜLE MESAJLARDA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK

Yıllardan beri rahatsız duyulan ekran görüntüsü özelliğine WhatsApp sonunda güncelleme getirdi. Artık "Bir Kez Görüntüle" özelliği ile gönderilen mesajlarda ekran görüntüsü alınmayacak.