Anasayfa /  Teknoloji

WhatsApp hangi telefonlarda kullanılamayacak?

Popüler uygulama Haziran 2017 itibarıyla bazı telefonlardan desteğini çekme kararı aldığını daha önce de açıklamıştı. Popüler uygulama artık bazı telefonlarda çalışmayacak. WhatsApp hangi telefonlardan desteğini çekti? WhatsApp hangi telefonlarda kullanılamayacak?

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2017 10:27

Whatsapp uygulaması dünya çapında en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak hepimizin hayatında büyük bir yere sahip. Popüler whatsapp uygulaması her geçen gün güzel ve etkili değişiklikle iletişim ağımızda önemli bir yerde durmaya devam ediyor.

Her akıllı telefon kullanıcısının neredeyse tamamının kullandığı uygulamanın bazı eski sürüm versiyonlarda kullanılmayacağı açıklanmıştı.BlackBerry 10, BlackBerry OS, Nokia S60, Nokia S40, Android 2.0 ve iOS 7.0 telefonlarda Haziran 2017 itibarıyla artık kullanılamayacak. WhatsApp bu işletim sistemlerinden ve telefonlardan desteğini çektiğiniz açıkladı.

Whatsapp uygulaması ayrıca daha önce de BlackBery OS, BlazkBery 10, Nokia S40 ve Nokai Symbain S60 akıllı telefon modellerinde ve 2,1 ve 2,2 işletim sistemine sahip cihazlarda da kullanılamayacağını 29 Nisan itibarıyla duyurmuştu. WhatsApp her geçen gün yenilenmeye devam ederken eski model telefonlardan da desteğini çekiyor olması dikkat çekmekte.

WhatsApp’ta daha önceden 10 fotoğraf seçimi yapılarak karşı tarafa gönderilirken bir süredir 30 resim birden seçip gönderebilmektesiniz. Bu ve buna benzer özellikler WhatsApp uygulamasının ve internet ağının hızı ile ilgili olarak anında güncellemeye gidildiğini göstermektedir. Kaynak: WhatsApp Uygulaması Haziran'dan Sonra Bazı Telefonlarda Çalışmayacak 


Yorumlar