Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber! Bu özellik işleri kolaylaştıracak

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. WhatsApp'ın masaüstü özelliği kullanıcısını gereksiz uğraşlardan kurtaracak, adeta imdadına yetişecek. Sistemi geliştirmek için getirilen yeni özellik beta sürümde kullanılmaya başlandı. İşte keşfedilen yeni özeliğin detayları ve ekran görüntüsü....

WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber! Bu özellik işleri kolaylaştıracak - Sayfa 1

WhatsApp Masaüstü uygulaması için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Keşfedilen yeni özellik ise kullanıcıları bir hayli sevindirecek gibi görünüyor. 

WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber! Bu özellik işleri kolaylaştıracak - Sayfa 2

Yeni özellik, WhatsApp Masaüstü uygulamasının beta sürümünde görüldü. Bazı şanslı beta test kullanıcılarına sunulan bu özelliğin önümüzdeki haftalarda daha fazla hesaba sunulması bekleniyor.

WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber! Bu özellik işleri kolaylaştıracak - Sayfa 3

WhatsApp sadece iOS ve Android sürümleriyle hizmet vermiyor. Mesajlaşma uygulamasının Windows ve macOS için halihazırda iki uygulaması da bulunuyor. WhatsApp, Masaüstü uygulaması için ise yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu özelliklere bir yenisi daha eklenmiş gibi görünüyor.

WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek haber! Bu özellik işleri kolaylaştıracak - Sayfa 4

WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK!

WABetaInfo'nun aktardığına göre, WhatsApp, WhatsApp Masaüstü uygulamasının beta sürümüne medya dosyalarını otomatik indirme seçeneği getirdi. Böylece mobil versiyonlarda olduğu gibi dosyalar otomatik olarak indirilebilecek.

WhatsApp, birkaç ay önce de web/masaüstü sürümüne bir hesap bilgisi talep etme özelliği getirmişti.