Anasayfa /  Foto Galeri

Whatsapp kullananlara kötü haber! Son güncellemeyle ücretli olacak...

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan kullanıcılarına kötü haber geldi. Whatsapp farklı bir uygulamaya geçerek ücretli hale gelmeye hazırlanıyor. Peki ama nasıl olacak? Whatsapp hali hazırda olan uygulaması komple kalkacak mı? İşte tüm detaylar...

Whatsapp kullananlara kötü haber! Son güncellemeyle ücretli olacak... - Sayfa 1

85 milyon Türkiye nüfusunu baz aldığımızda dünya genelinde iki milyar insanın Whatsapp kullandığını düşünürsek bu çok büyük bir rakam. İki milyar insanın aktif bir şekilde kullandığı Whatsapp ile ilgili her gün yeni güncellemeler yeni yeniliklerin haberleri de gelmeye devam ediyor.

Whatsapp kullananlara kötü haber! Son güncellemeyle ücretli olacak... - Sayfa 2

Herkesin akıllı mobil cihazlarında kullandığı hazırda olan dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp için kötü haber geldi. Her zaman kaliteli güncellemelerle kullanıcısının karşına çıkan Whatsapp'ın son güncellemesi korkuttu.

Whatsapp kullananlara kötü haber! Son güncellemeyle ücretli olacak... - Sayfa 3

Peki Whatsapp ücretli mi oluyor? Peki ama nasıl... 

Whatsapp'ın dünya genelinde yaygın olarak kullanıldığını herkes biliyor. Son yılların açık ara en iyi mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp üzerine daha efsanevi bir uygulama geliştirilmedi. 

Whatsapp kullananlara kötü haber! Son güncellemeyle ücretli olacak... - Sayfa 4

Whatsapp'ın son 10 yıldır süreklli asla reklam olmayacak ücretsiz olacak açıklamaları ile kendini koruma altına alan Whatsapp farklı bir uygulamaya geçerek ücretli hale gelmeye hazırlanıyor. Peki ama nasıl olacak? Whatsapp hali hazırda olan uygulaması komple kalkacak mı? İşte tüm detaylar...