Anasayfa /  Teknoloji

WhatsApp kişiler nerede? Durum nasıl geri getirilir?

WhatsApp, SnapChat'e benzeyen hikaye özelliğini devreye soktu. Bu yeni güncelleme ile "durum" ve "kişiler" sekmeleri kaldırıldı. Peki "kişiler" nerede, "durum" nasıl geri getirilir? WhatsApp kişiler nerede? Durum nasıl geri getirilir? sorularının yanıtı haberimizin detayında

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2017 12:44

ulunan dev mesajlaşma ağının yaptığı güncelleme büyük tepki topladı. Konuyla ilgili bir açıklama bekleyen kullanıcılar durumlarını geri istiyor. Ancak TG'nin ulaştığı veriler bunun imkansız olduğunu gösteriyor.

KİŞİLER NEREDE?

Uygulamada "kişiler" sekmesi ortadan kaldırılırken bu simge yerine hikaye özelliğinin bulunduğü "durum" geldi. Kullanıcılar bu sekmeye geçtiğinde Instagram ve SnapChat'te gördükleri kaybolan görüntülerle karşılaşıyor.

Kişiler sekmesi ise daha önceden grup oluşturmak için kullanılan sohbet simgesine taşınmış durumda. TG'ye konuşan bazı kullanıcılar gizlilik konusunda endişe ederken, "Stalk yaparken karşı taraf beni görecek mi" sorusuna da cevap aranıyor. Bu konuyla ilgili de "Durum gizlilik ayarları"ndan hikayelerin kimlere ulaşacağının belirlenebileceği ifade ediliyor.(Türkiye Gazetesi)

Sosyal medyada dakikalarca "Kişilerim nerede" sorusuna cevap arayan kullanıcılar için Whatsapp'ın mesajı şöyle:

Son güncellemeler sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan milyonlarca kişi ümitle WhatsApp'dan gelecek sevindirici bir haber bekliyor.


Yorumlar