Anasayfa /  Dünya

WhatsApp, Instagram ve Facebook'tan sonra Twitter'da da erişim sorunu

Facebook, Instagram ve WhatsApp, akşam saatlerinde çöktü. Bu uygulamalara giremeyen kullanıcıların yöneldiği sosyal medya ağı Twitter'da da erişim sorunları yaşanmaya başladı. Bilgisayar üzerinden Twitter'a girmek isteyen bazı kullanıcılar da birkaç defa hata aldıktan sonra Twitter'a erişim sağlayabiliyor.

Abone ol
Abone ol 05 Ekim 2021 00:37

4 Ekim akşamı saat 18.00 sonrasından bu yana dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram’a erişilemiyor. Bununla birlikte Facebook’un Workplace platformu da çalışmıyor.

Bu platformların çökmesinin ardından kullanıcılar, Twitter’a akın etti. Twitter’da da sorunlar baş göstermeye başladı. Twitter kullanıcıları, platformdaki bazı noktalarda sorun yaşıyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcısı, paylaşılan Tweet’leri bağlantıyla yönlendirildikleri durumda görüntüleyemiyor. Bununla birlikte Tweet’lerin altındaki yanıtlar görüntülenmiyor.

Twitter'a bilgisayar üzerinden girmek isteyen bazı kullanıcılar da erişim problemi yaşıyor. Bazı kullanıcılar da birkaç defa hata aldıktan sonra Twitter'a erişim sağlayabiliyor.

Etiketler Twitter
Yorumlar